Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie en handige tips over o.a. het bestel-, betaal- en bezorgingsproces. Bestellen kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij leveren in principe door heel Nederland en België maar naar andere landen is in overleg uiteraard ook mogelijk.

Alle producten zijn origineel en nieuw! Mocht u vragen hebben over een artikel of is er iets niet duidelijk, neem gerust contact met ons op: contactpagina
Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden, in ieder geval binnen 24 uur! (ook in het weekend en avond!).

Bestellen

Alle artikelen worden voor verzending gecontroleerd of alles heel is en geen gebreken vertoont. Mocht er onverhoopt toch iets door de controle gaan wat niet naar wens is laat ons dit dan ook zo snel mogelijk weten, in ieder geval binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling!

Onder de € 300,-(incl. BTW) bedragen de verzendkosten € 13,50 incl BTW uitgezonderd de Waddeneilanden. Boven de € 300,- gratis.

 

​Voor Belgie bedragen de verzendkosten € 20,- Excl. BTW.


Wanneer uw online betaling met uw betaalkaart niet lukt dan is deze niet geschikt voor online betalingen met Ideal. Kiest u dan voor de betaalmethode: "vooraf betalen".

Bestellen als buitenlandse onderneming: U besteld als buitenlands bedrijf en U heeft een BTW-identificatienummer? Dan kunt U onze producten netto zonder BTW kopen. Gelieve bij uw bestelling uw BTW nummer te vermelden en als betaalvorm vooraf betalen (of voor Belgie bancontact) te kiezen. Let op: wij controleren of het door u opgegeven BTW nummer correct is. U ontvangt dan binnen 12-48 uur een factuur zonder BTW (VAT).

Betalen

Betaling is mogelijk door middel van:

  • iDEAL
  • vooraf overboeking naar onze bankrekening
  • Bancontact (Belgische klanten)

 

 

Retourzendingen

Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, neem dan contact met ons en we zorgen samen met jou voor een goede oplossing. Op onze zendingen heb je 14 dagen retourrecht. Je dient zelf de kosten van retourzendingen te dragen, ook als de verzending gratis was. Let op! Reeds geopende producten zijn niet meer verkoopbaar en kunnen we niet retour nemen. Let op! Alleen producten terugsturen als we je dit vragen na contact.

© 2016 - 2024 totaalinschoonmaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel