desinfectie spray voor materialen en kleine oppervlakken, 2 x 5 liter

Vorige Artikel 2 van 2
€ 94,38 (inclusief BTW btw)

Desinfectiemiddel op basis van 80%-ige alcoholen voor sproeidesinfectie of dompeldesinfectie, speciaal voor kleine oppervlakken, onderdelen en tafels of op oppervlakken waar niet nagespoeld kan worden met water.

Dit product wordt tevens ingezet voor de ontsmetting van toiletten, kranen, deurklinken, trekkoorden en wasbakken. Geschikt voor gebruik in de gehele voedingsmiddelenindustrie. Door de samenstelling verdampt FoodClean DES 50 restloos binnen 5 -15 minuten (afhankelijk van de omgevingstemperatuur). FoodClean DES 50 heeft een breed werkingsspectrum tegen bacteriën, virussen, gisten en schimmels. FoodClean DES 50 is o.a geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie.

 

Gebruik:

Sproeidesinfectie : Vooraf grondig reinigen alvorens te desinfecteren. Zorg dat eventuele plassen water verwijderd worden, zodat geen ongewenste verdunning kan ontstaan. FoodClean DES 50 onverdund aanbrengen met een sproeiflacon of klein sproeiapparaat. Temperatuur 5 - 40°C. Let op dat moeilijk bereikbare plaatsen ook worden meegenomen (schaduwzijden en onderkanten). Te behandelen oppervlak max. ca. 0,5 m2 per keer. Laat 5 - 15 minuten inwerken. Niet naspoelen met water. Desgewenst met een schone, droge wegwerptissue het oppervlak na 15 minuten droogwrijven als te veel is aangebracht.
 
Dompeldesinfectie :

Reinig de te desinfecteren onderdelen grondig en spoel na met water van drinkwaterkwaliteit. Dompel de onderdelen geheel onder in een bad met onverdunde FoodClean DES 50. Na uitnemen van het onderdeel gedurende 5 - 15 minuten FoodClean DES 50 laten verdampen alvorens in contact te brengen met voedingsmiddelen.

 

Belangrijk: Niet geschikt voor desinfectie van de huid !!!
 

© 2016 - 2022 totaalinschoonmaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel